ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ AGROHALC

H Continental παρουσιάζοντας τους καινοτόμους τρόπους ψεκασμού, στον γεωργικό τομέα σας συστήνει το ηλεκτροστατικό σύστημα ιονισμένου χαλκού AgroΗalc της εταιρίας AFS SA, με την όποια έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε.

Το σύστημα AgroΗalc μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε ψεκαστικό Continental και να μετατρέψει τον συμβατικό ψεκασμό σε ηλεκτροστατικό επιτυγχάνοντας αποτελεσματικότερο  ραντισμό  και συντηρητικότερη χρήση των φυτοφαρμάκων.

Το AgroΗalc, δημιουργεί θετικά ιόντα χαλκού Cu++, τα οποία έλκονται από τις αρνητικά φορτισμένες επιφάνειες των φύλλων, δένδρων, εντόμων με αποτέλεσμα την αύξηση της προσκολητικότητας και της αποτελεσματικότητας των χρησιμοποιουμένων φυτοπροστατευτικών.

Η διπλή συνεργατική δράση, αφενός των ηλεκτροστατικά φορτισμένων ιόντων χαλκού και αφ' εταίρου των φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την αύξηση και βελτίωση της ποιοτικής και ποσοτικής παραγωγής

Εφαρμογές σε:

Είναι κατάλληλο για κάθε είδους ραντισμό(μυκητιοκτονία, ζιζανιοκτονία, εντομοκτονία) σε κάθε είδους καλλιέργεια(αμπέλια, ελιές, βερικοκιές, κερασιές, , αχλαδιές, μηλιές, ακτινίδια, υπαίθρια κηπευτικά, ντομάτες, φράουλες, σπαράγγια, θερμοκήπια, ανθοκήπια, φυτώρια, δενδροκαλλιέργειες κ.λ.π)

 

Το AgroΗalc εξάγεται σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που τείνουν να την καθιερώσουν ως απαραίτητο μέσο για αποδοτικότερο ψεκασμό.

 

Πλεονεκτήματα του AgroΗalc

 1. Αυξάνει τη προσκολητικότητα
 2. Δημιουργεί ομοιόμορφη διασπορά
 3. Επικολλάται και στην οπίσθια πλευρά των φύλλων
 4. Μειώνει τα παθογόνα
 5. Αυξάνει την υγιή παραγωγή
 6. Μειώνει τις βαριές δοσολογίες των φυτοφαρμάκων άρα και το κόστος παράγωγης
 7. Μειώνει τη μόλυνση του εδάφους
 8. Μειώνει το χρόνο ραντισμού κατά 10-15%
 9. Μειώνει τις επικαθίσεις στις σωληνώσεις
 10. Ελαττώνει τα προβλήματα των ακροφύσιων
 11. βελτιώνει την  ποιότητα και τη ποσότητα της παράγωγης
 12. Διατηρεί έντονο χρώμα στα φύλλα και τα προϊόντα
 13. Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων
 14. Χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια καλλιεργειών
 15. Το κόστος αγοράς αποσβένεται σε μικρή περίοδο

 

Τεχνικά στοιχειά

 

 • Το AgroΗalc αποτελείται από:
 1. Έναν φορητό ηλεκτρονικό πινάκα (200X300X120mm) ο όποιος παράγει ασθενές συνεχές ρεύμα που μέσω καλωδίων καταλήγει σε ηλεκτρόδια χαλκού. Ο πίνακας τροφοδοτείτε από την 12V μπαταρία του αγροτικού μηχανήματος ή μέσω μετασχηματιστή με τάση 220V.
 2. Έναν θάλαμο ιονισμού μέσα στον οποίο περιέχονται τα ηλεκτρόδια χαλκού. Ο σωληνωτός θάλαμος καταλήγει σε δυο σπειρώματα, για να προσαρμόζεται κατάλληλα πάνω στο σωλήνα επανακυκλοφορίας νερού(επιστρεφόμενα) του αγροτικού μηχανήματος .
 • Ρυθμίζοντας τη διάρκεια της ηλεκτρόλυσης μπορούμε να επιτύχουμε διαφορετικές συγκεντρώσεις ιόντων χαλκού στο περιεχόμενο του ψεκασμού από πολύ χαμηλές (0,5ppm) πιο κάτω δηλαδή και από όρια ασφάλειας της ΕΕ για το πόσιμο νερό(<2ppm) μέχρι και πολύ υψηλότερες .
 • Το AgroΗalc προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε ψεκαστικό Continental.

 

 

 

 

 

 

Comer Industries
Verzellesi
Comet
Braglia
Arag
AFS SA